About Dune

De DUNE stoffen worden vermengd met uw project, want we mikken op subtiele aanwezigheid. Subtiel genoeg om het interieur te laten spreken, aanwezig genoeg om af en toe eens op te vallen…

Wij sourcen rechtstreeks bij de weverij voor de creatie van de mooiste combinatie van garen voor onze collectie van stoffen. Elke stof wordt geselecteerd op kleur, gevoel, look en kwaliteit. Daarom heeft elke stof in onze collectie een apart verhaal EN toepassingsgebied.

Get inspired

De DUNE stoffen worden vermengd met uw project, want we mikken op subtiele aanwezigheid.
Subtiel genoeg om het interieur te verbeteren zonder overweldigend te zijn, de DUNE stoffen voegen elegantie en verfijning toe.

The Dune Philosophy

Het doel van de DUNE collectie is daarom eenvoudig: de juiste stof op de juiste plaats brengen. De collectie moet vatbaar en tastbaar zijn, geen overaanbod, maar het juiste aanbod voor uw project. Geen massa productie maar een met de hand geselecteerde selectie. Geen machine verhaal, maar een van weverij tot eindresultaat, een van mens tot mens.

The Dune Philosophy

DUNE is niet enkel een editeur van stoffen maar werkt ook zelf af tot in de puntjes, tot de laatste details. Na het selecteren van de juiste stof staan we bij voor de opmeting, de confectie en de plaatsing. We bieden technische ondersteuning van bij het ontwerpplan tot op de werf.

DUNE is gemaakt door, en voor interieur professionals.